Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει αύριο ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο περιθώριο των εργασιών, αναμένεται να έχει πολλές επαφές, οι οποίες θα αφορούν στην οικονομία και πιο συγκεκριμένα στην προσέλκυση επενδύσεων.

Την προσεχή Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν. Κυπριακό, προσφυγικό και οι σχέσεις των δύο χωρών αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία είναι η δεύτερη, μέσα σε διάστημα τριών μηνών μετά και το ραντεβού που είχαν στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού στην 73η σύνοδο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ.

Συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί και με θεσμικούς επενδυτές και σύμφωνα με πληροφορίες θα εστιαστούν στις επαφές με εκπροσώπους μεγάλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και, εκπροσώπους επενδυτικών οργανισμών αλλά και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης