Της Πόπης Δομάζου

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι κόρη του Μίμη Δομάζου και της Ηούς Θεοδώρου.Είμαι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, μιλάω Γαλλικά, Αγγλικά και σπούδασα Γεωπονία & Αρχιτεκτονική Τοπίου. Αποφοίτησα από τη Δημοσιογραφική Σχολή του ΑΝΤ1, στο ραδιόφωνο του οποίου εργάστηκα για 10 χρόνια. Ακολούθησε ο ACTION FM και σήμερα κάνω εκπομπή στον HIT 889.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ραδιόφωνο έχω συνεργαστεί με πολλούς δημοσιογράφους και πολιτικούς. Ασχολούμαι με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος. Παίρνω πάντα μέρος σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και αγώνες ποδοσφαίρου. Έχω παρουσιάσει μεγάλα γεγονότα όπως τα Special Olympics, “Race for the cure”, “Ο δικός μου Μαραθώνιος”, καθώς και βιβλία όπως το λεύκωμα “Μίμης Δομάζος – Μυστικά και άλλες Αποκαλύψεις”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτικός δεν είμαι αλλά σαν νέος άνθρωπος πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις,την ενέργειά μου,τη μεγάλη όρεξη για δουλειά και τις ιδέες μου για να γίνει η πόλη μας καλύτερη!

Με το κέντρο της Αθήνας με συνδέουν πολλά. Η γιαγιά και η μητέρα μου έχουν γεννηθεί εκεί και ο παππούς μου είχε το κατάστημά του στην οδό Σοφοκλέους. Από μικρό παιδί περπατούσα στα δρομάκια του Ψυρρή, στο Μοναστηράκι, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην Πλατεία Βικτωρίας, στα στενά της Πλάκας  αφού ο πατέρας μου είχε τις δικές του επιχειρήσεις εκεί.

 

Η πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη να συμμετέχω στο συνδυασμό του, με τίμησε ιδιαίτερα. Οι ιδέες του με ενέπνευσαν, είναι φρέσκιες, αληθινές, σύγχρονες, βαδίζουν στα επιτυχημένα πρότυπα Ευρωπαϊκών πρωτευουσών και δε θα μπορούσα παρά να ταυτιστώ μαζί τους.Πιστεύω πολύ στον Κώστα Μπακογιάννη και είμαι εδώ για να προσφέρω σε οποιονδήποτε τομέα αν φυσικά μου δοθεί η ευκαιρία.

Η Αθήνα είναι πάνω από κόμματα,χρώματα και ομάδες! Με πολλή δουλειά -έτσι όπως έχω πορευτεί και μάθει στη ζωή μου- πας μπροστά! Σηκώνεις Ανάστημα!

Η ανιδιοτελής αγάπη μου για την πόλη, η εμπειρία, οι σπουδές μου, οι ιδέες και η διάθεσή μου, θα είναι το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια της ομάδας μας, να δώσουμε ενέργεια, φως και χρώμα στην πόλη μας.

Πρώτοι στόχοι και σημαντικοί…Καθαριότητα-Πράσινο-Φως-Δημόσιος χώρος και η Αθήνα θα γίνει μια αληθινά Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης