«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τις πρωτοφανείς εξοντωτικές αξιώσεις κατά δημοσιογράφων, επιδίδεται στον γνωστό σε αυτόν πόλεμο λάσπης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφερόμενη στην αγωγή του Αλέξη Τσίπρα σε βάρος των δημοσιογράφων Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργου Παπαχρήστου.

«Η στάση του άλλωστε απέναντι στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους- συνεχίζεται στην ανακοίνωση – είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Και να ήθελε να την ξεχάσει κάποιος την υπενθυμίζει ο συνήγορος του κ. Τσίπρα που κατά σύμπτωση είναι ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για την εφαρμογή του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες στον περιβόητο διαγωνισμό των βοσκοτοπιών. Όσο για τη δήθεν βίλα του κ. Τσίπρα που αναφέρουν στην ανακοίνωση, θα ήταν καλύτερα να μιλήσουν για δήθεν ενοίκιο…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρα κατέθεσε αγωγές κατά των δημοσιογράφων Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργου Παπαχρήστου, ζητώντας αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την εξοχική κατοικία που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μισθώνει στο Σούνιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ λειτουργεί ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Αλ.Τσίπρα

Απαντώντας με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία «έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του αρχηγού της αντιπολίτευσης» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τη ΝΔ, «μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις», να απαντήσει στα ερωτήματα:

«Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία; Την κοστολογείτε φθηνότερα;

»Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει; Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση πόσο κοστίζουν;».

«Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε δεν θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές» σχολιάζει και καταλήγει:

«ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα ποσά που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης