Την προσαγωγή του Παντελή Κοκκινόπουλου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αύρα» και μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου και τη σύλληψη 24 ακόμα αγωνιστών – μελών της κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Άργους, καταγγέλλει η ΛΑΕ.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, συνελήφθησαν 25 μέλη του κόμματος για το αδίκημα της «Παρακώλυσης Συναγωνισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει «την αυθαίρετη διαταγή των αρχών για τις συλλήψεις που έφτασαν στο σημείο να απαγορεύσουν ακόμα και την λήψη φωτογραφιών από παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και αγωνιστές».

Προσθέτει πως «η πρωτοφανής, ακόμα και για τα δεδομένα των μνημονιακών χρόνων, επιχείρηση κατατρομοκράτησης και καταστολής του διαρκώς αυξανόμενου κινήματος κατά των πλειστηριασμών, φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Τόσκα».

Η Λαϊκή Ενότητα επιτίθεται στην κυβέρνηση καταλογίζοντας της ότι είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας τις μνημονιακές της δεσμεύσεις και να προχωρήσει στη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΛΑΕ επιτίθεται και στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον όποιο αναφέρει πως «στηρίζει σιωπηρά τις κυβερνητικές ακραίες πράξεις αυταρχισμού».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ «απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων» και δηλώνει παράλληλα ότι όποιο μέσο και να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση, δεν θα σταματήσει τους αγώνες εντός και εκτός Ειρηνοδικείων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης