Νομοσχέδιο που συμβάλλει στο σχέδιο εξαθλίωσης του ελληνικού λαού χαρακτήρισε το φορολογικό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος, επιμένοντας παράλληλα στα περί αντισυνταγματικότητάς του.

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχωρά σε αποφάσεις «εθνικά επικίνδυνες», προσθέτοντας ότι το συγκεκριμένο νομοθέτημα «ουσιαστικά δεν καλύπτει ούτε την αρχή της δεδηλωμένης», καθώς ψηφίζεται με πλειοψηφία βουλευτών μικρότερη των 151.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι φόροι απ’ το 2009 αυξήθηκαν 70 φορές. Μπήκαν εννέα έκτακτες εισφορές. Περικόπηκαν 20 φορές οι συντάξεις, καταργήθηκαν όλα τα επιδόματα, εξαπλασιάστηκε ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά τα έσοδα είναι τα ίδια. Κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν θα επιβιώσουν απ’ το κρύο αυτό το χειμώνα. Θα πεθάνουν Έλληνες, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει την εντολή της τρόικας να φορολογήσει βαριά το πετρέλαιο θέρμανσης», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Επτακόσιες χιλιάδες Έλληνες και νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα. Τρία εκατομμύρια είναι οι φτωχοί στην πατρίδα μας. 80% αυξήθηκαν τα συσσίτια που γνωρίζουμε. Το 57% των νέων είναι άνεργοι.

Από το 2009, έχει μπει λουκέτο σε 500.000 επιχειρήσεις. Από το 2012, το 13% των παιδιών μας σταμάτησε το σχολείο», σημείωσε, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσοι έχουν σπίτι θα παραδώσουν τα κλειδιά τους στο κράτος. Και το κράτος θα παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού του Έλληνα στους τραπεζίτες δανειστές. Αυτό είναι η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας».

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, η λύση για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι η εφαρμογή της «σεισάχθειας». «Να ρυθμιστούν όλες οι οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να τους δοθεί φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Δεχθείτε τη ρύθμιση των οφειλομένων απ’ το Δημόσιο στις επιχειρήσεις», πρότεινε, ζητώντας παράλληλα να καταρτιστεί ένα φορολογικό νομοσχέδιο με συντελεστές φόρου 8-10%, «ώστε να μπορεί η Ελλάδα να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις γύρω χώρες».

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης