Με ποσοστό 95% υπέρ και 5% αποχή η Ολομέλεια της ΚΕ του ΑΚΕΛ αποφάσισε να εισηγηθεί στο Εκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του ΑΚΕΛ την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά για τις Προεδρικές εκλογές του 2013.

Η Ολομέλεια της ΚΕ του ΑΚΕΛ συνήλθε σήμερα και ενημερώθηκε από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ για τη συζήτηση και τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας που διεξήχθη στις κομματικές οργανώσεις βάσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απόφαση της Ολομέλειας της ΚΕ ανακοίνωσε λίγο μετά το πέρας της συνεδρίας της ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, σε διάσκεψη Τύπου.

Ερωτηθείς ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι η ΚΕ ενημερώθηκε για την ουσία των απόψεων που κατατέθηκαν στις κομματικές οργανώσεις βάσης από τα μέλη του κόμματος, καθώς και για τα αποτελέσματα, τόσο σε παγκύπριο, όσο και σε επαρχιακό επίπεδο. Ωστόσο, πρόσθεσε, «δεν θα ήταν σκόπιμο να ανακοινωθούν σήμερα, τα αποτελέσματα στις κομματικές οργανώσεις βάσης».

Θα ανακοινωθούν, συνέχισε, στο Παγκύπριο Συνέδριο το ερχόμενο Σάββατο, από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, για να τα ακούσουν πρώτα τα μέλη του κόμματος. Δεν πρόκειται να κρατηθούν μυστικά, συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς εάν η ΚΕ αποτυπώνει τη γνώμη της βάσης απάντησε «προφανώς. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης