Επιστολή προς τον διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» κ. Χρήστο Μεμή απέστειλε σήμερα η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, χαρακτηρίζοντας ως «κατασκευή» την εκτίμηση του συνεργάτη της εφημερίδας κ. Γιώργου Παπαχρήστου περί υποψηφιότητάς της στον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς

κ. Χρήστο Μεμή,
Δ/ντή εφημ. «ΤΑ ΝΕΑ»

Κύριε Διευθυντά,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πληροφορία, η φήμη, η εκτίμηση του συνεργάτη σας, κ. Γιώργου Παπαχρήστου, στο φύλλο της 1ης Ιουλίου, περί υποψηφιότητάς μου στον Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή.

Με τιμή,
Γιάννα Αγγελοπούλου

Διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ

«Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι “αξιόπιστες”, όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των “Νέων ” κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη “ανακάλυψη” της προσέγγισης της κας Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στον Δήμο της Αθήνας. Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε.

Ο Γ. Παπαχρήστος έγραφε ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι “γνωστού… νταβλαδόρου που ασχολείται με δημόσιες σχέσεις” δόθηκε μία δεξίωση από την κυρία Αγγελοπούλου προς δημοσιογράφους του lifestyle κατά την οποία “βγήκε” η πληροφορία περί δημαρχίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης