Σε δύο επίπεδα η κριτική του κόμματος της Ελληνικής Λύσης στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ: Μακεδονικό και επενδύσεις.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην υποκρισία της κυβέρνησης για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών! Το αποτέλεσμα όμως είναι ΈΝΑ! ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσαν τον κανόνα που θέλει το κράτος να έχει συνέχεια… Συνέχεια στο “ξεπούλημα” της Μακεδονίας, με τα καταστροφικά αποτελέσματα που έφερε για την Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα και όχι το εθνικό συμφέρον της χώρας!», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, που επιμένει, όπως αναφέρει, «στην ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών και στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας, απέναντι σε εκείνους που δίχως την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, προχωρούν στον κατακερματισμό της Ελλάδας!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο θέμα, «ο κ. Τσίπρας μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν στον τομέα των επενδύσεων και το “καυτό” θέμα που αφορά στην κακή οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ, ξέχασε να μας πει πως η δική του κυβέρνηση ήταν αυτή που συνέχισε το έργο που αφορά τόσο στην απαξίωση της ΔΕΗ, όσο και στο ξεπούλημα των “φιλέτων” της χώρας, έναντι πινακίου φακής!», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, η οποία καταλήγει:

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που έδωσε σε ιδιώτες πάροχους τη δυνατότητα να πωλούν ρεύμα με μικρότερο κόστος από τη ΔΕΗ, οδηγώντας τον οργανισμό σε αυτή την κατάσταση, ενώ η Νέα Δημοκρατία, απλά ανέλαβε να συνεχίσει το έργο της απαξίωσης! Θλίψη και απογοήτευση από την πολιτική υποκρισία Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης