Επίθεση σε ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Αργύρης Ντινόπουλος με αφορμή δηλώσεις του κατά του Φώτη Κουβέλη και ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

«Αυτός πληρώθηκε καλά» ακούγεται να λέει ο Αργύρης Ντινόπουλος για τον Φώτη Κουβέλη σε βίντεο από συγκέντρωση σε σπίτι, αφού πρώτα είχε επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτός φταίει για τα πάντα, ακόμη και για τα ψηφοδέλτια που κόστισαν 50.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ντινόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε για μια ώρα στο διαδίκτυο και μετά κατέβηκε αφού ήταν ιδιωτικό και προϊόν υποκλοπής ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση : « Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα ! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( « Πληρώθηκε καλά !» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που , αφού τον έβαλαν ( μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές , μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά !

Διαβάστε επίσης: ΔΗΜΑΡ: «Ο εμετικός κύριος Ντινόπουλος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης