Μήνυμα προς τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης έστειλε μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός στο Ελ. Βενιζέλος ο Ιωάννης Αμανατίδης.

«Εύχομαι η φετινή Ανάσταση να φέρει στον καθένα προσωπικά, στην πατρίδα μας, και ιδιαίτερα στους δύο στρατιωτικούς μας και τις οικογένειές τους, το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως και τη λύτρωση» είπε και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Αμανατίδη από το Ελευθέριος Βενιζέλος:

«Παραλάβαμε με αισθήμα συγκίνησης και φέτος από το Ναό της Αναστάσεως, στους Αγίους τόπους, το Ανέσπερο Φως, σύμβολο ζωής και Ανάστασης.

Για να αντλήσουμε όλοι δύναμη αλληλεγγύης και αγάπης από το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης για να ζεστάνει τις ψυχές μας με Ζωή, Χαρά, Ελπίδα και Ανάσταση Ειρήνης σε έναν κόσμο που υποφέρει από συγκρούσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μετατρέψουμε τη νίκη της ελπίδας, της πίστης και της αισιοδοξίας σε δύναμη δημιουργικότητας για ατομική και συλλογική αναγέννηση.

Εύχομαι η φετινή Ανάσταση να φέρει στον καθένα προσωπικά, στην πατρίδα μας, και ιδιαίτερα στους δύο στρατιωτικούς μας και τις οικογένειές τους, το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως και τη λύτρωση. Χρόνια Πολλά σε όλους.

Καλή Ανάσταση και Λαμπρή!».

Video από τις δηλώσεις του κ. Αμανατίδη:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης