«Όλοι αυτοί οι θετικοί δείκτες πρέπει να περάσουν στην κοινωνία» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στην ανάπτυξη που καταγράφηκε στο τρίτο τρίμηνο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ-1 σημείωσε ότι η πολιτεία γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και κάνει κινήσεις για να βγει από την κρίση. Για να επιτευχθεί αυτό όμως, τόνισε ότι «θα πρέπει να έχουμε κάνει ένα εθνικό σχέδιο» το οποίο, όπως ανέφερε, «βρίσκεται σε εξέλιξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η τρόικα θα έρθει» είπε η Σοφία Βουλτεψη και πρόσθεσε: «συζητούμε με τους εταίρους και τους δανειστές μας όλα τα θέματα».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχτηκε επίσης ότι έγινε λάθος με τις δόσεις στην εφορία, αλλά υποστήριξε ότι ήταν «λάθος που δεν επηρέασε τους πολίτες».

Σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε βεβαία ότι «όταν έρθει η ώρα θα βρεθούν οι 180 και περισσότεροι βουλευτές και η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σοφία Βούλτεψη εξαπέλυσε επίσης επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας ότι τα σχέδια των στελεχών της «φέρνουν σύγχυση και θα οδηγήσουν στη χρεοκοπία».

«Ο λαός δεν είναι χρεοκοπημένος. Περνάει δυσκολίες αλλά θα έρθει σε καλό δρόμο» πρόσθεσε.

Παράλληλα, επέκρινε την αντιπολίτευση γιατί «η χούντα συνδέεται με την τρόικα» και έτσι προκαλείται σύγχυση στην ιστορική μνήμη, ενώ κατέληξε:

«Στη χούντα δεν μπορούσαμε ούτε να κάνουμε πορείες, ούτε απεργίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης