Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: «Οι εγκληματίες πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 18:12
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: «Οι εγκληματίες πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore»
Έντονη αντίδραση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού για την «αποκάλυψη», όπως σχολιάζει σκωπτικά, εκ μέρους της ΝΔ και του κ. Γεωργιάδη ότι «ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου».

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τονίζει ότι ψεύδονται «απόλυτα, συνειδητά και ασύστολα» και σε αυτή την περίπτωση και σε σχετικές προηγούμενες, για να παρατηρήσουν ότι «οι εγκληματίες "που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ" πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore». Καταλογίζει δε στη «Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη» ότι «για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι», «χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Συγκεκριμένα, στο σχόλιο του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, "αποκάλυψαν" ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η "αποκάλυψη" ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας.

Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα.

Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες "που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ" πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore.

Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, 18:13