Όπου ξαφνικά εκεί που όλοι περίμεναν τον πρόεδρο Μαρινάκη να πανηγυρίσει την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου μέσα στο Καραϊσκάκης, στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο πρόεδρος την κοπάνησε μαζί με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τρέχοντας!

Όσοι αντελήφθησαν τη μεγάλη φυγή – δεν τα συνηθίζει αυτά ο Βαγγέλης – αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει, φοβούμενοι ότι επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρό. Τι είχε πάθει, γιατί έτρεχε έτσι ο πρόεδρος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρχισαν να πέφτουν τα σχετικά τηλεφωνήματα μέχρι που οι κεραίες της «Ζούγκλας» να τον εντοπίσουν έξω από το σπίτι της κ. Αγγελοπούλου στο Ψυχικό. Η Γιάννα βάφτιζε την εγγόνα της και ο Μαρινάκης ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων και οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σημίτης.

Εν τω μεταξύ πληροφορηθήκαμε ότι η προνοητική Γιάννα είχε επιστρατεύσει αστυνομικό με εκπαιδευμένο γεράκι το οποίο κατέβασε ένα drone, όταν επιχείρησε να απαθανατίσει στιγμιότυπα από την τελετή και την δεξίωση. Κρίμα γιατί χάθηκε μία χρυσή ευκαιρία να πληροφορηθούμε εάν ο Κυριάκος χόρεψε τελικά τάγκο με τον Βαγγέλη για να ξεκινήσει επιτέλους μία αληθινή φιλιά την οποία αρνήθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για τη νεοφώτιστη εγγόνα της Γιάννας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης