Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Αποχωρήσαμε από τη συζήτηση στη Βουλή ως ελάχιστη ένδειξη πολιτικού αυτοσεβασμού»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017, 00:33
Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Αποχωρήσαμε από τη συζήτηση στη Βουλή ως ελάχιστη ένδειξη πολιτικού αυτοσεβασμού»
της Άντζελας Πεΐτση

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας, να αποχωρήσει από την Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, ανακοίνωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η απόφαση αυτή, όπως διευκρινίστηκε, ελήφθη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη «βροχή» των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί από την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και συνεχώς αυξάνονται. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27/7/17 κατατέθηκαν 30 τροπολογίες και την Παρασκευή 28/7/07, ο αριθμός τους, έφτασε στις 35.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Ρεθύμνου, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι πλήττει το κύρος του κοινοβουλίου με τη συστηματική κακή νομοθέτηση τονίζοντας ταυτόχρονα την εντονότατη ενόχληση του κόμματος, γι’ αυτήν της, την πολιτική.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, μέσω του προσωπικού του, λογαριασμού στο Twitter, αναφερόμενος στο θέμα της αποχώρησης του κόμματός του, από την Ολομέλεια της Βουλής, υπογράμμισε:

«Αποχωρήσαμε σήμερα από τη συζήτηση του νομοσχεδίου ως ελάχιστη ένδειξη πολιτικού αυτοσεβασμού και περιφρούρησης…»Νωρίτερα, ο κ. Κεφαλογιάννης, τόνισε: «Στο προχθεσινό νομοσχέδιο τριάντα (30) άσχετες τροπολογίες και στο σημερινό, άλλες τριάντα πέντε (35)! ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποδεικνύονται η χειρότερη έκφραση του παλιού!».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017, 00:43