Για επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχει «μία αβυσσαλέα δυσαναλογία ανάμεσα σε αυτό που η ελληνική κοινωνία παρέχει ως μισθό στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε σχέση με ό,τι ζητά και λαμβάνει από αυτούς. Αυτό το οποίο πετύχατε τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες είναι εντυπωσιακό» είπε απευθυνόμενος στα στελέχη του σώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δένδιας έκανε λόγο και για «αυτοκάθαρση» της αστυνομίας, όπως την αποκάλεσε χαρακτηριστικά. «Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας» επισήμανε ο υπουργός.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
με πληροφορίες από το ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης