«Δεν έχω λάβει καμία επίσημη κλήση, όπως προβλέπει το καταστατικό του κινήματος», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ραχήλ Μακρή, σχολιάζοντας τα περί παραπομπής της στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

Η κ. Μακρή ανέφερε ότι είναι πρωτόγνωρο να παραπέμπεσαι σε πειθαρχικές διαδικασίες για αντικομματική συμπεριφορά από τον αρχηγό του κόμματος, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. «Επί μέρες, να βλέπεις τον εαυτό σου να διασύρεται. Ο ένας να βγαίνει μετά τον άλλο και να λέει διαφορετικές αιτιολογίες και κατηγορητήριο να μην σου στέλνουν», επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Μακρή αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να κάνει «άνοιγμα» προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν μεθοδεύει κινήσεις για το μέλλον. Όπως υποστήριξε, τα σενάρια για την υποτιθέμενη επιθυμία της να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ τα διαδίδουν ο κ. Γεωργιάδης μέσα από τη Βουλή, «ο οποίος παίρνει γραμμή από τα γραφεία της ΝΔ και οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. ανώνυμα μέσα σε δημοσιεύματα».
«Δεν γνωρίζω, αν οι ονειρώξεις τους έχουν κοινή αφετηρία, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου και να μάθω. Εξώ ξέρω ότι έχω διαπομπευθεί, ενώ ήμουν σε αυτή την κατάσταση της υγείας μου και δεν μπορούσα να αντιδράσω», σημείωσε η κα. Μακρή.

Αναφορικά με το εξώδικο που απέστειλε χθες στον Καμμένο, η κ. Μακρή διευκρίνισε ότι αναγκάστηκε να το στείλει, προκειμένου να τους προκαλέσει να της στείλουν την κλήση. Παρόλα αυτά, όπως είπε, δεν το κάνουν. «Αντίθετα, βγάζουν δελτία στα οποία λένε ότι αδιαφορούν για τα εξώδικα. Αδιαφορούν, δηλαδή, για την τήρηση της νομιμότητας και στήνουν λαϊκά δικαστήρια και περιμένουν να πάω και να ζητώ συγγνώμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης