Για ένα γεγονός που «τραυματίζει τη Δημοκρατία» έκανε λόγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη αναφερομένη στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Η δημοκρατία είναι θωρακισμένη και θωρακίζεται ακόμα περισσότερο και φυσικά δεν απειλείται» πρόσθεσε η υπουργός, η οποία συνοδευόμενη από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο μετέβη τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, προκειμένου να ενημερωθούν για την έκρηξη βόμβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα μέτρα από την πρώτη στιγμή από την ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες θα εξακολουθήσουν να γίνονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς είναι μόνον υλικές ζημιές και δεν υπάρχουν θύματα» είπε η κυρία Γεροβασίλη.

«Η δημοκρατία πρέπει να θωρακίζεται και πρέπει να το σκεφτούν καλά όλοι όσοι αφήνουν διαδρόμους για να περνάνε φωνές τρομοκρατίας ή φασισμού» πρόσθεσε.

Η ισχυρή έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε ορόφους του τηλεοπτικού σταθμού, κυρίως σπασμένα τζάμια, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης