«46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας. Οι Έλληνες μπορούμε να είμαστε περήφανοι γιατί στεριώσαμε με θυσίες και αγώνες, τη Δημοκρατία στον τόπο», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας και τόνισε ότι εκείνοι οι αγώνες εμπνέουν και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που η χώρα μας δοκιμάζεται ξανά από την προκλητικότητα της Τουρκίας και από την πανδημία και τις επιπτώσεις της και από τις αποκαλύψεις για φαινόμενα εκφυλιστικά στην πολιτική ζωή.

«Δυστυχώς, η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας. Μια θλιβερή οπισθοδρόμηση για τον παγκόσμιο πολιτισμό, τη συναδέλφωση των λαών», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα δύσκολα. Με θάρρος, με ενότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Για την ειρήνη, για τη Δημοκρατία για τη δημιουργία και την προκοπή. Αυτός είναι ο γνήσιος πατριωτισμός χαραγμένος στο DNA της παράταξής μας», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης