«Θα πρέπει να προσέχουν πώς μιλούν για τους Κρητικούς και την Κρήτη γενικότερα», απαντά ο Κρητικός βουλευτής της ΝΔ και τ. πρόεδρος του κόμματος Γιάννης Πλακιωτάκης στις δηλώσεις Μουζάλα περί «εκλεκτής φυλής των Κρητικών».

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, διευκρινίζει ότι η Κρήτη και ο Κρητικός λαός δεν αρνούνται να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος αλλά κατόπιν διαλόγου και βάση σχεδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση αν βλέπει πιθανότητα πρόωρων εκλογών υποστηρίζει ότι Αλέξης Τσίπρας, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα διαμόρφωσε τις προϋποθέσεις για πρόωρες εκλογές, προχώρησε σε διάψευση για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτικών του αντιπάλων.

Αναφερόμενος στην οικονομία, δηλώνει ότι θα αργήσουν να φανούν θετικά αποτελέσματα και υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για την ελληνική οικονομία και το καλό του τόπου, αλλά μόνο για την πολιτική του επιβίωση.

Τέλος, για την μη τοποθέτηση της ΝΔ στο «σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ», απαντά ότι η ΝΔ δεν συνηθίζει να παρεμβαίνει σε υποθέσεις που διερευνά η Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης