«Αυτή η μεγάλη νίκη, είναι νίκη όλων μας», τόνισε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, στους περιφερειακούς συμβούλους και συνεργάτες της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», σε επινίκια εκδήλωση, παρόντος και του γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, Νίκου Χαρδαλιά.

Ο κ. Πατούλης σημείωσε πως η σαφής ετυμηγορία των πολιτών της Αττικής αυξάνει για τον ίδιο, αλλά και τους συνεργάτες του, το αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα κάνουμε τις δεσμεύσεις μας, πράξη», πρόσθεσε, «για να δώσουμε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του Λεκανοπεδίου. Στόχος μου είναι να είμαι περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους».

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την άμεση δημιουργία ομάδων εργασίας με στόχο την εξειδίκευση και επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού σε διάφορους τομείς, και μία σειρά συναντήσεών του με τη Ρένα Δούρου και τους δημάρχους στην Αττική.

Επισήμανε πως θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη διαμόρφωση προγραμματικών προτάσεων σε διάφορα ζητήματα με έμφαση στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών και των δομών πρόληψης υγείας, στην επένδυση σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας, στην αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων και στη διευθέτηση των όμβριων και στην ανάπτυξη δικτύων αθλητισμού και πολιτισμού στις γειτονιές της Αττικής, σε συνεργασία με την Εκκλησία και άλλες υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα διαχειριζόμαστε τα χρήματα των πολιτών με δικαιοσύνη και διαφάνεια με στόχο τη βελτίωση της ζωής τους, αλλά και τη διασφάλιση του δικαιώματός τους να ζουν ισότιμα, σε κάθε γωνιά της Αττικής», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης