Γ. Παπανδρέου: Θα μιλήσει με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, 19:41
Γ. Παπανδρέου: Θα μιλήσει με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Με όλους τους υποψήφιους προέδρους του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Στην παρέμβαση του, η οποία έρχεται μετά την έντονη φημολογία ότι σκέφτεται να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι είναι αναγκαία «η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του κ. Παπανδρέου είναι η ακόλουθη: 

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, 19:41