«Ο Δημήτρης Βίτσας δεν είναι απλά καλή επιλογή, αλλά η ιστορική συνέχεια της αντιμετώπισης του προσφυγικού» δήλωσε, πριν από λίγο, εμφανώς συγκινημένος, ο απερχόμενος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, που βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επίσης, ο κ. Μουζάλας ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, «οι οποίοι ενώ έτρεχε η ιστορία, με έβαλαν μέσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα διήμερο πολύ έντονων συναισθημάτων, αλλά πρέπει να το εξορθολογίσουμε, γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε» παρατήρησε ο νέος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ξεκινώντας την ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βίτσας, «δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική του υπουργείου, γιατί είναι πολιτική της κυβέρνησης. Ο Γιάννης Μουζάλας θα είναι εδώ για λίγο χρονικό διάστημα, έχει σημασία να πάρει τις ανάσες του, να επανακτήσει όλες τις δυνάμεις του και θεωρώ ότι η κυβέρνηση και η χώρα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Γιάννη Μουζάλα να τους αξιοποιεί», παρατήρησε ο νέος υπουργός. Όπως επεσήμανε, την επόμενη εβδομάδα και οι δύο θα βρίσκονται μαζί στο Συμβούλιο υπουργών στις Βρυξέλλες, «ώστε να υπάρχει μια ομαλή διαδικασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης