Απαντήσεις για την ένταξή του στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό έδωσε ο Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας στον Real FM, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη αποδόμησης του δικομματισμού στις επερχόμενες εκλογές.

Όπως παρατήρησε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., «σε αυτές τις εκλογές πρέπει να αποδομηθεί ο δικομματισμός, δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν μπορεί να μας σώσει ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Σαμαράς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος, δε, στην ένταξή του στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Κύρτσος υποστήριξε πως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη η κίνησή του αυτή, καθώς -όπως είπε- με τον κ. Καρατζαφέρη «μας συνδέει μακρά φιλία, είμαστε δύο παλιοί πολιτικοί και προσωπικοί φίλοι».

Στην επισήμανση ότι ο ίδιος πρέσβευε πιο φιλελεύθερες ιδέες απ’ ό,τι το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, απάντησε λέγοντας ότι π.χ. «για τους μετανάστες έχω θέσεις σχεδόν ίδιες με αυτές του κ. Καρατζαφέρη και σε τέτοια ζητήματα δεν έχω ιδιαίτερα φιλελεύθερες απόψεις».

Παράλληλα, όπως δήλωσε, με την απόφασή του να αποδεχθεί την πρόσκληση του κ. Καρατζαφέρη, επιβραβεύει τον ρόλο του στο σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου, αφού αυτός είχε τη σχετική πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την κυβέρνηση συνεργασίας έφυγε επειδή έβαλαν τόσα βαρίδια στον Παπαδήμο που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, υπογράμμισε και κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι, ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος προσπαθούσε να βάλει τάξη στα οικονομικά, «αυτοί έκαναν ριφιφί στο δημόσιο ταμείο εν όψει εκλογών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης