Με απόλυτα ρεαλιστικό και μετρήσιμο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού του κόμματος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι η προσδοκία δεν είναι το χειροκρότημα της μίας νύχτας. «Τι αξία έχει να τάξει κάποιος λαγούς με πετραχήλια και μετά να ψάχνει άλλοθι για όσα δεν μπορεί να κάνει τελικά;» αναρωτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας την απογοήτευση των πολιτών, είπε ότι η ΝΔ προσπαθεί να ξαναχτίσει γέφυρες εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Τόνισε, ωστόσο, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ακόμα δουλειά να κάνει.

Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, απάντησε: «Είμαστε σε στιγμές που πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ουσία και όχι στους τίτλους; Σημασία έχει ο κόσμος να ακούσει συνολικά το αφήγημα της ΝΔ».

Ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε σε δύο πυλώνες, την οικονομία -μεταρρυθμίσεις, και την αλλαγή που χρειάζεται συνολικά στη χώρα για να σταματήσει να πιστεύει ο κόσμος ότι τίποτα δεν αλλάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση του δημάρχου Ωραιοκάστρου έναντι των προσφύγων και την επιμονή του Μαξίμου να πάρει καθαρή θέση η ΝΔ, απάντησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει προσηλωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα, πιστεύει στην ανάγκη πίεσης της Ευρώπης προς την Τουρκία για την εφαρμογή της συμφωνίας των δύο πλευρών και στην ανάληψη των ευθυνών της Ε.Ε., στη διαδικασία μετεγκατάστασης των προσφύγων.

«Η ΝΔ δεν θα μπει στη διαδικασία να απαντά σε ερωτήματα που προσφέρουν επικοινωνιακό πλεονέκτημα στον ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Οικονόμου, αναφερόμενος στη διαχείριση που έγινε από την κυβέρνηση στα hot spots της Ειδομένης και του Ελληνικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης