«Αυτή η ψήφος θα καθορίσει την επόμενη μέρα για τη χώρα, που σήμερα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που βρισκόταν το 2015, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και την πολιτική αυτής της κυβέρνησης», δήλωσε την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό «North» ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Οι διαφορές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είναι εμφανείς στα προγράμματά τους, παρόλο που η ΝΔ μιλάει με γενικότητες για καλές δουλειές, λιγότερους φόρους και ΦΠΑ. Επιπλέον δεν μπορεί να στηριχθεί η ανάπτυξη στην καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων και την αδιαφορία για το περιβάλλον», απάντησε, ερωτηθείς για τη συνάφεια των προγραμμάτων των δύο κομμάτων που πολλοί θεωρούν ή καταγγέλλουν ότι μοιάζουν μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αέρα έπαιρναν δάνεια που δεν χρησιμοποιήθηκαν για παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά έγιναν πισίνες ή καταθέσεις στο εξωτερικό», πρόσθεσε επισημαίνοντας την ασυδοσία που επιθυμεί να δώσει στο μεγάλο κεφάλαιο και την εργοδοσία η ΝΔ.

«Η κυβέρνηση επένδυσε στην έρευνα και την τεχνολογία και δεσμεύεται με το πρόγραμμά της για την επόμενη τετραετία οι δαπάνες για την Παιδεία να φτάνουν στο 5% του ΑΕΠ» τόνισε στη συνέχεια. «Για μας η εκπαίδευση δεν είναι εμπορικό αγαθό», σημείωσε, ερωτηθείς για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια». «Η ΝΔ, αν γίνει κυβέρνηση, θα προσθέσει, δεν θα αφαιρέσει βάρη, από τον ελληνικό λαό» κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης