«Ο λαός επιβραβεύει αυτούς που λύνουν τα προβλήματα όχι αυτούς που τα κρύβουν κάτω από το χαλί. Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσουμε το έργο μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84».

«Όταν λέμε ότι θέλουμε να μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι τον Οκτώβριο, το λέμε για να προχωρήσουμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού από 5% έως 10%, ρύθμιση η οποία θα ψηφιστεί τις επόμενες εβδομάδες, την κατάργηση του υποκατώτατου, το κούρεμα και τη ρύθμιση σε 120 δόσεις των ασφαλιστικών εισφορών, την προστασία της πρώτης κατοικίας με το επίδομα στέγασης, καθώς και την υλοποίηση του προγράμματος του ΟΑΕΔ για 43.000 επιδοτούμενες θέσεις ανέργων, τη δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία με επιδότηση από 12.000 έως 24.000 ευρώ σε 4.000 επιχειρήσεις και το επίδομα 1.000 ευρώ σε 46.000 εγκλωβισμένους εργαζόμενους που δεν πληρώνονται» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, η κ. Φωτίου σημείωσε ότι «με πολιτικό θάρρος και απαράμιλλο ήθος, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε, από την Τετάρτη, με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό, όλα τα βήματα που θα ακολουθήσουμε. Θα αποκαλυφθεί αυτές τις δύο μέρες τι έγινε και αν ο κ. Μητσοτάκης που κρύβεται συνεχώς πορεύεται με δεκανίκια και εξαρτήσεις από τα μιντιακά κατεστημένα που τον στηρίζουν».

«Οι πιέσεις είναι τεράστιες, το πολιτικό bulling είναι ατέλειωτο, όπως η συκοφαντία και η τρομοκρατία. Στελέχη της ΝΔ ακολουθούν ακροδεξιές πρακτικές και παροτρύνουν συμπολίτες μας να εκβιάσουν στελέχη του Κοινοβουλίου. Ένα ζήτημα, για το οποίο έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, αλλά δεν έχει πει κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης» συμπλήρωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

«Έχουν οικειοποιηθεί και χρησιμοποιούν τον λόγο της Χρυσής Αυγής και την πολιτική δειλία της ακροδεξιάς. Αφού έκαναν λεονταρισμούς και ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης, τώρα που ήρθε η διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης άρχισαν τις γελοιότητες περί συνωμοσίας και συμπαιγνίας, για τις οποίες έχουν εκτεθεί σε όλη την Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, ο κ. Μητσοτάκης θέλει αυτή η κυβέρνηση να λύσει τα ακανθώδη ζητήματα, όπως το Μακεδονικό» κατέληξε η κ. Φωτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης