Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου στηρίζουν Κατσιφάρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, 14:14
Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου στηρίζουν Κατσιφάρα

Τη σαφή στήριξη στην υποψηφιότητα του Αποστόλη Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρείχαν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που επισκέφθηκαν σήμερα τον περιφερειάρχη.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη, έχει δικαίωμα στην πρόοδο και δεν πρέπει να χάσει αυτό το δικαίωμα».

Και συνέχισε: «Στηρίζουμε τον Αποστόλη Κατσιφάρα γιατί με τη δουλειά του και το έργο του έχει αποδείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Τέτοιους περιφερειάρχες θέλουμε, αυτούς στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής». Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι η παράταξή της είναι ταυτισμένη με την αυτοδιοίκηση, της έδωσε ουσία, δύναμη και περιεχόμενο.

«Θέλουμε» τόνισε «την αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστή στην προσπάθεια της χώρας μας να βγει από την κρίση, θέλουμε την αυτοδιοίκηση δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια, τη θέλουμε δίπλα σε κάθε ελληνική επιχείρηση που παλεύει».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι ο θεσμός της Περιφέρειας είναι πραγματικά αποκεντρωμένο δημοκρατικό κύτταρο με μεγάλη σημασία και ουσία, σημειώνοντας: «Αυτό στηρίζουμε και εδώ, στη Δυτική Ελλάδα. Έχουμε περιφερειάρχη που έχει κάνει ένα έργο τίμιο, ουσιαστικό και είναι πολλά ακόμα που μπορούν να γίνουν. Γι' αυτό στηρίζουμε τον Αποστόλη στη δουλειά που κάνει και στη δουλειά που θα κάνει και αύριο μετά τις εκλογές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019, 14:14