Η ανάγκη να υπάρξει βέλτιστη συνεργασία μεταξύ των περιφερειών όλης της χώρας και του υπουργείου Τουρισμού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, τονίστηκε στη συνάντηση που είχε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστα.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκε η ανάπτυξη του τουρισμού, με την κ. Κεφαλογιάννη να τονίζει ότι η κεντρική Μακεδονία, με πυρήνα της την πόλη της Θεσσαλονίκης, μπορεί τα επόμενα χρόνια να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι το επίπεδο συνεργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το υπουργείο Τουρισμού είναι σε ψηλό επίπεδο και σημείωσε ότι ο περιφερειάρχης έχει σχέδιο, προτάσεις και διάθεση συνεργασίας με το Υπουργείο τουρισμού.

Όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση «είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσουμε. Χαίρομαι γιατί ο περιφερειάρχης έχει και συγκεκριμένο σχέδιο και προτάσεις και διάθεση συνεργασίας με το υπουργείο Τουρισμού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης