«Θέλουμε τη μεγάλη συμμετοχή, γιατί μεγάλη συμμετοχή σημαίνει και μεγάλη δυναμική. Και η μεγάλη συμμετοχή ενώνει όλους μας την επόμενη μέρα. Όσο περισσότεροι, τόσο πιο ισχυρό το εγχείρημα, τόσο πιο καθαρή είναι η εντολή, ώστε την επόμενη μέρα να μην πάμε σε συμβιβασμούς και παραλυτικές ισορροπίες». Αυτό τόνισε η Φώφη Γεννηματά σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη και πρόσθεσε πως «η ενότητα γίνεται τώρα κατάκτηση».

«Αυτήν την κατάκτηση θέλω να εγγυηθώ ως προϋπόθεση για το άλμα στο μέλλον. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο των πολιτών» είπε η κα Γεννηματά, υπογραμμίζοντας: «Και επειδή ακούω και κάποιους να λένε ”η Γεννηματά δεν θέλει τη μεγάλη συμμετοχή”, ας σοβαρευτούν. Γιατί όλοι ξέρουν ότι για να φτάσουμε μέχρι εδώ εγώ είμαι που πήρα όλο το ρίσκο και το κόστος. Έβαλα τον εαυτό μου σε κρίση. Δεν βολεύτηκα ούτε με ένα μικρό ΠΑΣΟΚ ούτε με τον τίτλο ”επικεφαλής” της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Κομμένη η πλάκα, λοιπόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία προσωπική αντιπαράθεση δεν υπάρχει για την ηλεκτρονική ψήφο, ανέφερε η κα Γεννηματά, «απλά δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις». Επίσης, υποστήριξε ότι οι πολίτες θα επιβάλλουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κεντροαριστεράς για μια προγραμματική συμφωνία γύρω από ένα προοδευτικό σχέδιο.

Επέκρινε ταυτόχρονα τον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι δέσμευσε τη χώρα μέχρι το 2060 με λιτότητα και επιτροπεία, τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια, έχασε η οικονομία 86 δις και φόρτωσε στους πολίτες 15 δις νέα μέτρα λιτότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης