«Σταθμό και αφετηρία μνήμης για τα δικαιώματα των εργαζόμενων, τους αγώνες και τις κατακτήσεις τους» που «συνθλίβονται από νεοφιλελεύθερες, νεοσυντηρητικές αντιλήψεις» χαρακτηρίζει την Πρωτομαγιά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Όσοι θεωρούν ότι η επιμονή στη λιτότητα είναι η μόνη απάντηση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο ας μην ξεχνούν ότι οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν σχετίζονται πρωτίστως με πολιτικές επιλογές. Εμείς οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αγωνιστούμε ξανά για την πλήρη εργασία, τους αξιοπρεπείς μισθούς, τη ριζική αντιμετώπιση της ανεργίας, την κοινωνική προστασία» επισημαίνει η κ. Γεννηματά σε δήλωσή της, προσθέτοντας ότι «μόνο έτσι θα ανακόψουμε τον λαϊκισμό και τις ακροδεξιές φωνές που τρέφονται από την ανασφάλεια και τρέφουν με τη σειρά τους τον διχασμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τονίζει τέλος ότι «οφείλουμε να ανοίξουμε δρόμους ελπίδας και προοπτικής για τις γενιές που έρχονται, να χαράξουμε τη διαδρομή της επιστροφής για όσους έφυγαν» και «να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ότι ένα καλύτερο μέλλον είναι εφικτό στην δική τους πατρίδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης