Τη σφοδρή αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη με το βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κυρανάκη για το κάλεσμα σε πάρτι μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών. 

Όπως δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μια ανύπαρκτη οργάνωση ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας. Δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε στη συνέχεια αυτό το θέμα την ενοχλεί, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Για το εν λόγω γεγονός δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις.

Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης