Με δήλωσή της στο κυριακάτικο φύλλο γνωστής εφημερίδας, η Αρτεμις Βαλαβάνη, μητέρα της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντιας Βαλαβάνη, τοποθετείται σχετικά με το ζήτημα της ανάληψης από την ίδια 200.000 ευρώ από τραπεζικό κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης, δύο μέρες πριν τεθούν σε εφαρμογή τα capital controls.

«Εγώ πήγα στην τράπεζα και ζήτησα να μου δώσουν τα λεφτά μου… Είναι οι οικονομίες μια ζωής… Φοβήθηκα και τα πήρα σπίτι». Αυτή είναι η δήλωση της Άρτεμις Βαλαβάνη, η οποία δίνει οριστικό τέλος στο μυστήριο των τελευταίων ημερών γύρω από το θέμα που ανέδειξε στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ ήδη από τις 14 Ιουλίου, ενημερώνοντάς σας ότι Yπουργός έβγαλε 200.000 ευρώ πριν κλείσουν οι τράπεζες

Μπορεί η ανάληψη του ποσού να μην αφορά την ίδια, αφορά ωστόσο έναν άνθρωπο με τη στενότερη δυνατή συγγένεια αίματος μαζί της και είναι απολύτως λογικό να συνδέεται η ανάληψη μετρητών της μητέρας, με πληροφόρηση-προειδοποίηση για τα επερχόμενα οικονομικά μέτρα από την – αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών- κόρη.

Το ότι μέρος των νέων πολιτικών δυνάμεων δείχνουν να υιοθετούν τα κατεστημένα ήθη της πολιτικής σκηνής σαφώς δεν είναι αντικείμενο για θριαμβολογίες, ωστόσο τόσο η κα Βαλαβάνη θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό, ειδικά σε τόσο ευαίσθητες περιόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης

Βαλαβάνη: Ζητώ την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης