Τη διασφάλιση τουλάχιστον του ποσού των 250.000.000 ευρώ κατ’έτος, για την κάλυψη όλων των θέσεων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», που αφορά τη φιλοξενία παιδιών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ζητεί η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Σχετική επιστολή απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της, Γιώργος Πατούλης, προς τον υπουργό Εσωτερικών, Aλέξη Χαρίτση και την αναπληρώτρια υπουργό Koινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιστολή του, ο κ. Πατούλης ζητεί επίσης να αποσταλεί εγκαίρως στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά το πρόγραμμα για την περίοδο 2019-20120, καθώς και το σχέδιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος διαβούλευσης. Επιπλέον, να οριστεί σχετική συνάντηση με το προεδρείο και τους επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που σχετίζονται με τη βέλτιστη λειτουργία των δημοτικών δομών φύλαξης παιδιών (Βρεφικών & Παιδικών σταθμών, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης