Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε, χθες, την περιοχή ευθύνης της 98ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), στη Λέσβο.  

Όπως ανακοινώθηκε, ο Αλκ. Στεφανής μετέβη στο στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ, όπου συμμετείχε σε συντονιστική σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση παρέστησαν ο διοικητής της 98 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Δημήτριος Τσιπίδης, ο διευθυντής της διεύθυνσης αστυνομίας Λέσβου, αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Βαζούρας, ο διοικητής της 9ης περιφερειακής διοίκησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, αρχιπλοίαρχος Δημήτριος Κωσταράκης, ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου, αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο κεντρικός λιμενάρχης Μυτιλήνης, καθώς και ο διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Λέσβου.  

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε ακόμη το Στρατιωτικό Πρατήριο Λέσβου, όπου περιηγήθηκε στους χώρους και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με το προσωπικό.  

Επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους μητροπολίτες Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, Ιάκωβο, Μηθύμνης Χρυσόστομο, τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Μόριας, Ιωάννη Μαστρογιάννη και Παναγιούδας, Ευάγγελο Βιόλατζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, επισκέφθηκε τη δημοτική κοινότητα της Αγιάσου, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, ο Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε και το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, όπου, λόγω των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, φιλοξενείται έκθεση με θέμα «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης