Στο Άμπου Ντάμπι θα μεταβεί το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα μετάσχει στις διήμερες εργασίες του φόρουμ Sir Bani Yas και στην πρώτη τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ, ενώ θα έχει και σειρά επαφών. Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί αύριο με τον ομόλογό του, σεΐχη Αμπντουλάχ Μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν, με τον οποίον θα συζητήσουν θέματα αμοιβαίου διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, καθώς και με την υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Ριμ αλ Χασίμι.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή του «Hedayah International Centre of Excellence for Countering Violent Extremism», Αχμεντ αλ Κασίμι (Ahmed al Qassimi), ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει επαφές με οικονομικούς παράγοντες της χώρας για την προώθηση των διμερών οικονομικών σχέσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στα ΗΑΕ, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Κουβέιτ, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης