Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, συνομίλησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον επικεφαλής του Επιτηρητικού Φυλακίου «Στρογγύλης» της 95ης ΑΔΤΕ Ρόδου, με τον κυβερνήτη της Φρεγάτας «Σπέτσαι», με τον αρχηγό του σχηματισμού των Μαχητικών Αεροσκαφών Επιφυλακής στην 130 Σμηναρχία Μάχης, και με τον κυβερνήτη του Λιμενικού Περιπολικού Ανοιχτής Θαλάσσης που επιτηρεί την θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα, και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής  Ακεραιότητας της Πατρίδας μας, αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν στον Ειρηνικό και τον Ατλαντικό ωκεανό αντίστοιχα, και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.

Τέλος, ο κ.Παυλόπουλος συνομίλησε τηλεφωνικώς με την πρόεδρο και μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Blantyre του Μαλάουι, και τους εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για καλή χρονιά με υγεία και ευημερία. Στο Blantyre υπάρχει ακμάζουσα Ελληνική Κοινότητα τα περισσότερα μέλη της οποίας κατάγονται από το χωριό Κοντιάς της Λήμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης