Την αντίθεσή της προς την τιμωρία και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας ότι «το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, συμβάν για το οποίο ζήτησε συγγνώμη» και πως «αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν».

Η Ένωση Κεντρώων, στη ίδια ανακοίνωση, εκφράζει και την αντίθεσή της για την προβολή της επαναλαμβανόμενης, όπως λέει, σκηνής του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, υποστηρίζοντας πως «δεν είναι σωστό, ο κ. Σαββίδης να πληρώσει για όλους, γιατί πολλοί μεγαλοπαράγοντες άλλων ομάδων βαρύνονται με πολύ περισσότερα και σημαντικότερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΚ, «αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος Βορρά – Νότου θα υπάρξει διχαστικό κλίμα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά κόμματα είναι έτοιμα να δεχθούν σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

Τέλος, η Ένωση Κεντρώων διερωτάται: «Θέλουμε να διώξουμε από την Ελλάδα τον Σαββίδη. Έχουμε καλύτερους επενδυτές; Καλούμε τους επενδυτές να επενδύσουν, τους κάνουμε μέχρι ενός ορίου τα κέφια και μετά τους βάζουμε στο στόχαστρο;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης