Την παροχή του επιδόματος των 800 ευρώ και στους εποχικά εργαζομένους στον τουρισμό προτείνει η Ελληνική Λύση και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει συνολικό σχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

«H κυβέρνηση υποσχόταν ότι θα έδινε 10 δισεκατομμύρια, ωστόσο κάθε εβδομάδα ανακοινώνει παροχές με δόσεις για να ενισχύσει επικοινωνιακά την εικόνα της. Η οικονομία μας έχει υποστεί τεράστια ζημιά, που δεν διορθώνεται με δόσεις αλλά με γενναία, τολμηρά και οριζόντια μέτρα για όλους τους Έλληνες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τη σημερινή δοσολογία, η κυβέρνηση ξέχασε προς το παρόν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Θα τους θυμηθεί την άλλη εβδομάδα, για να έχει κάτι να πει. Ξέχασε επίσης να εξειδικεύσει μέτρα δανειοδότησης και επιχορήγησης των επιχειρήσεων, κυρίως των τουριστικών. Η Ελληνική λύση προτείνει την καταβολή άμεσα, μέσω ΟΑΕΔ, από όπου φαίνονται οι μόνιμοι δικαιούχοι από το περσινό ταμείο ανεργίας, των 800 ευρώ στους εποχιακά εργαζόμενους στον τουρισμό (λόγω μη έναρξης λειτουργίας). Χρειάζεται συνολικό σχέδιο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και όχι επικοινωνιακά τερτίπια που ξεπερνούν κάθε λογική, αυτές τις δύσκολες στιγμές» καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης