Για «παραδοχή της κυβερνητικής αποτυχίας και ανικανότητας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού και εκφράζει την αντίθεσή της στην «επανάληψη της επιβολής οριζόντιων απαγορεύσεων στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα των Ελλήνων».

   «Την ώρα που απαγορεύει την κυκλοφορία και την δραστηριότητα στους Αθηναίους, συνεχίζει να απαιτεί την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και ασφαλίστρων στο ακέραιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Προκαλεί εκ νέου ζημιά άνω των 3 δισ. στην ελληνική οικονομία, ρίχνοντας την χώρα σε νέο φαύλο κύκλο δανεισμού.

   Αδιαφορεί για τους επιχειρηματίες, αντί να τους αποζημιώνει βάσει τζίρου των προηγούμενων ετών.

   Αδιαφορεί για τους εργαζόμενους που δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   Αδιαφορεί για τους μακροχρόνια ανέργους, που πάλι δεν έχουν, ούτε βοήθεια, ούτε προοπτική», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει:

   «Δεν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεις τις ίδιες εσφαλμένες ενέργειες και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.

   Η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας με παράλληλη προστασία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

   Η αδιάλειπτη οικονομική δραστηριότητα με τα ανάλογα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας, η διενέργεια συνεχών, μαζικών δωρεάν τεστ και η προμήθεια φαρμάκων κατά του κορωνοϊού για να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ, είναι η μοναδική οδός εξόδου, που όμως κάποιοι φαίνεται ότι δεν την θέλουν. Το ερώτημα είναι, ‘γιατί’».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης