Τη διαφωνία της με τον τρόπο του χειρισμού των συνεπειών της πανδημίας από την κυβέρνηση, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και επαναλαμβάνει την πρότασή της για τη διενέργεια μαζικών τεστ.

«Η Ελληνική Λύση είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι οι παλινωδίες της κυβέρνησης και η μετατροπή οικονομίας και κοινωνίας σε “ακορντεόν”, θα έχουν ολέθριες συνέπειες. Ο συνωστισμός που προκαλείται από το άνοιξε-κλείσε, αποδεικνύεται καταστροφικός, πράγμα που δεν θα συνέβαινε με την ομαλή, αδιάλειπτη λειτουργία της αγοράς και τήρηση πρωτοκόλλων ατομικής προστασίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μαζικά, δωρεάν τεστ στους πολίτες για ιχνηλάτηση του ιικού φορτίου, όχι μόνον θα είχαν σωθεί ζωές, αλλά και ολόκληρη η οικονομία. Με τη χρήση φαρμάκων κατά του κορωνοϊού θα είχε αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ. Αντ’ αυτών η κυβέρνηση προτίμησε να θεωρεί το εμβόλιο ως “πανάκεια”, με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα, προς όφελος όμως συγκεκριμένων πολυεθνικών του φαρμάκου. Όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες δηλώσεις Μόσιαλου υπέρ του ρωσικού εμβολίου Σπούτνικ, το οποίο όμως “απαξίωναν” μέχρι να “κλείσουν οι παραγγελίες”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης