Δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ο Απόστολος Κακλαμάνης, που εκλεγόταν αδιαλείπτως στη Β΄Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ από το 1974.

Σε δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει την επίσπευση των εκλογών «μέγα λάθος κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης». «Οι κύριοι Σαμαράς και Τσίπρας κατά κύριο λόγο, ανέλαβαν εν ψυχρώ και νέες βαρύτατες ιστορικές ευθύνες. Επί μια 2ετία ο κ. Σαμαράς και επί μια 5ετία ο κ. Τσίπρας υπονόμευσαν την πατριωτική προσπάθεια της τότε κυβέρνησής μας, να αποφευχθεί η άλλως αναπόφευκτη χρεοκοπία της χώρας την άνοιξη 2010», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, κάνει έκκληση για ενότητα απευθυνόμενος κυρίως σε ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: «Να αποφευχθούν διχαστικές βολές, να υπερασπιστούμε όλοι μαζί με αμοιβαίο σεβασμό, τον ιστορικό μας τίτλο, που ανήκει πρωτίστως στο λαό μας. Να απευθυνθούν και τα δύο σχήματα, όχι διχάζοντας αλλά, ενώνοντας και διευρύνοντάς την στην κοινωνική μας βάση. Να επαναφέρουμε σ’ αυτή όσους, χειραγωγούμενοι από τη δημαγωγία και τις συκοφαντίες των αντιπάλων μας, έφυγαν δεξιά για να αποφύγουν Τσίπρα ή αριστερά για να αποφύγουν Σαμαρά», τονίζει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης