Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τα 667 νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Η σύσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός αναχωρεί για την Κύπρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, εξετάστηκαν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα και το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν νέα μέτρα σε περιοχές της χώρας με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, ανακοίνωσε 667 νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα 250 από τα οποία εντοπίστηκαν στην Αττική και ακόμα 125 στη Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου σήμερα, ο κ. Ν. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς καλώντας τους να είναι προσεκτικοί καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης