Με επίσημη ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταφέρεται κατά του πρώην βουλευτή και υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος, κατά την Κουμουνδούρου, «ξαναχτύπησε» με τη φράση «ο κορωνοϊός θα καθαρίσει τη χώρα και τον πλανήτη από την ηλιθιότητα και τους Συριζαίους».

Η φράση που χρησιμοποίησε ο Γρηγόρης Ψαριανός στο Facebook την 7η Απριλίου έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

Τη βγάλουμε, δεν τη βγάλουμε καθαρή, τα τινάξω, δεν τα τινάξω -ξου ξου, χτύπα ξύλο!- Θα είμαι ευγνώμων προς αυτό το…

Δημοσιεύτηκε από Γρηγόρης Ψαριανός στις Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με λίγα λόγια, ο Γρηγόρης Ψαριανός συμπεριλαμβάνει πολλούς στον ασκό του και όχι μόνο τους Συριζαίους. Η αξιωματική αντιπολίτευση πάντως επισημαίνει πως «η αλαζονεία του κυρίου Μητσοτάκη πάει πακέτο με την χυδαιότητα των στελεχών του» ζητώντας τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Την ώρα που καθημερινά συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους και όλη η αντιπολίτευση στέκεται με εποικοδομητικές προτάσεις αρωγός στο έργο της Πολιτείας, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, ευγνωμονεί τον κορωνοϊό γιατί, όπως λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, θα καθαρίσει τη χώρα και
τον πλανήτη από την ηλιθιότητα και τους ΣΥΡΙΖΑίους.

Τελικά, όπως φαίνεται η αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη πάει πακέτο με τη χυδαιότητα των στελεχών του. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς ήταν να έχει ήδη διαγράψει αυτόν τον οχετό ύβρεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης