«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τον Έβρο, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας. Η πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει, προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες και τις ανάγκες -ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου- που διασφαλίζουν το μέλλον σε αυτά τα λαμπρά παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, πίσω από κάθε ελικόπτερο, πίσω από κάθε άρμα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογραμμίζοντας επίσης:

«Η Ελλάδα της υπερηφάνειας, η Ελλάδα της ισχύος, η Ελλάδα του κύρους είναι εδώ. Στη Θράκη μας, σε όλη την πατρίδα μας. Η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνιές της Ελλάδας μας. Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις γι’ αυτήν την εξαίρετη, από κάθε πλευρά, άσκηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ. Είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».

B.M.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης