Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει το site Antinews με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ακολουθεί το κείμενο-φωτιά εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακατανόητες κινήσεις…

Με αφορμή την ακατανόητη κίνηση του Αντώνη Σαμαρά – που άφησε πολλούς άναυδους- να δώσει συνέντευξη σε γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα που τον στόλιζε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, θυμηθήκαμε κι άλλες ακατανόητες κινήσεις αυτοκαταστροφής.

Όπως π.χ. το 93’, που αντί να παραμείνει στη ΝΔ, κάποιοι συμβουλάτορες του φούσκωσαν τα μυαλά κάνοντάς τον να νομίζει ότι το αγκάλιασμα του λαού για την στάση του στο Μακεδονικό θα μεταφραστεί σε ψήφους. Όπως διαπιστώθηκε μπήκε στη Βουλή με χαμηλά ποσοστά, αλλά και πάλι λόγω ακατανόητων κινήσεων, οδηγήθηκε σε άδοξο τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ή μετά από την περιπλάνηση στην πολιτική έρημο, που ο λαός τον συγχώρεσε και με την ψήφο του του έδωσε άλλη μια ευκαιρία οδηγώντας τον στο τιμόνι της ΝΔ με σαφή εντολή να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το παλιό – διεφθαρμένο σύστημα και να ανανεώσει το κόμμα ώστε όταν γινόταν πρωθυπουργός να είχε την απαραίτητη δύναμη να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και να καταστήσει την Ελλάδα πάλι ισχυρή.

Κάτι που δυστυχώς δεν έκανε, καθώς προτίμησε να πορευθεί με την πάγια πολιτική των εκάστοτε προέδρων της ΝΔ. Αυτή των ισορροπιών.

Ακολούθησε η κωλοτούμπα (δεν ήταν ο Τσίπρας ο πρωτεργάτης) του 11’ με τον Παπαδήμο, η ανανέωση και η ρήξη με το παλιό παραπέμφθηκαν στις καλένδες και το κίνημα ανατροπής που δημιουργήθηκε το 09’ κατέληξε στον απόλυτο ευνουχισμό του Σαμαρά. Ο λαός του γύρισε την πλάτη και οδηγήθηκε σε αναγκαστική συμπόρευση με το σάπιο που κατήγγειλε.

Το δράμα που ακολούθησε είναι γνωστό. Από το «Όχι» στα μνημόνια ήρθε το «ουδείς αναμάρτητος», η πλήρης συνθηκολόγηση με το μεταπολιτευτικό σύστημα που οδήγησε την Ελλάδα στα μνημόνια, ο ΕΝΦΙΑ, η ήττα και ο Τσίπρας.

Εμείς πάντως από την πλευρά μας είχαμε επισημάνει τα λάθη που οδηγούσαν στον γκρεμό από την αρχή, αλλά δεν εισακουστήκαμε.

Και δεν το λέμε για να ευλογήσουμε τα γένια μας. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Το λέμε γιατί αυτά τα λάθη θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και η Ελλάδα να είχε γλυτώσει από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του.

Όμως οι συμβουλάτορες και οι αυλικοί θεωρούσαν τις επισημάνσεις του Antinews γραφικές με αποτέλεσμα να χαντακώσουν εκ νέου τον Σαμαρά και να παραδώσουν την Ελλάδα στους γύπες της υποτιθέμενης αριστεράς.

Και προσπαθούν τώρα οι δόλιοι μέσω άρθρων και συνεντεύξεων, γλύφοντας εκεί που έφτυναν, να δικαιώσουν τον Σαμαρά.

Το μόνο που καταφέρνουν ωστόσο είναι να συνεχίζουν να τον χαντακώνουν.

Διότι τι σημασία έχει αν ήσουν καλύτερος διαχειριστής των μνημονίων από τον Τσίπρα, όταν επί της ουσίας και οι δύο πολιτικές τσάκισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες;

Αυτά τα ακατανόητα θυμηθήκαμε οι γραφικοί του Antinews… με την ακατανόητη λυκοσυμμαχία με τους άλλοτε υβριστές.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης