Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ναυτιλίας απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για παρεμβάσεις του στη διερεύνηση του δυστυχήματος, εξισώνοντας την όλη κριτική με «τυμβωρυχία».

«Πολιτική σπέκουλα»για ένα τραγικό συμβάν, χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας σήμερα στην «Πρωινή ζώνη» της ΕΡΤ, τις επιθέσεις που δέχτηκε σχετικά με τις δηλώσεις για το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Δρίτσας επανέλαβε ότι η μόνη του παρέμβαση ήταν οι οδηγίες που έδωσε προς το Λιμενικό να μην μείνει καμία πτυχή της υπόθεσης χωρίς διερεύνηση, αλλά και πως βάσει στοιχείων, ο 77χρονος κατηγορούμενος είχε πολλά χρόνια δίπλωμα.

Σημείωσε ωστόσο ότι είναι προς εξέταση το θέμα της ηλικιακής του επάρκειας.

Τέλος είπε ότι αναμένεται το πόρισμα των επιτροπής ναυτικών δυστυχημάτων για την τραγωδία στην Αίγινα. Εν τω μεταξύ, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για την τύχη του 77χρονου, που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης