«Αρχή του τέλους» για την κυβέρνηση χαρακτήρισε την ψήφιση του προϋπολογισμού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να προκηρύξει αιφνιδιαστικά πρόωρες εκλογές, αν δει ότι δεν συγκεντρώνει 180 βουλευτές και δήλωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι έτοιμο για εκλογές σήμερα, χθες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος της κυβέρνησης είναι να βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν ανακοινώσει τη συμφωνία με την τρόικα» τόνισε ο κ. Δρίτσας, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, περιλαμβάνει νέα μέτρα και δεν θέλει η κυβέρνηση να τα ομολογήσει τώρα στη Βουλή και την κοινωνία.

«Έγινε φανερό, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από την κυβέρνηση, ότι η έξοδος από το μνημόνιο σημαίνει νέο μνημόνιο» είπε.

Σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι «το ατελέσφορο αυτής της συνάντησης προανήγγειλε χθες το βράδυ στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς» και χαρακτήρισε «θλιβερή» την προσέγγιση του στο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης