Πληθώρα δημοσιευμάτων σε εφημερίδες και ιστοσελίδες αναφέρει πως το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκαν και γευμάτισαν στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρηγίλλης.

Η κύρια πηγή αυτών των δημοσιευμάτων είναι η εφημερίδα «Τα Νέα», η οποία και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο της συνομιλίας μεταξύ των δύο πολιτικών κατά τη διάρκεια αυτού του γεύματος. Προφανώς, η συζήτηση θα πρέπει να είχε ως βασικό αντικείμενο τις δηλώσεις, αντιδηλώσεις και τοποθετήσεις των δύο ανδρών κατά την τελευταία εβδομάδα γύρω από το ζήτημα που προέκυψε με το περίφημο plan B όσον αφορά στην ΠΓΔΜ και τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ώρα ήταν 15.10 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε στην πόρτα της Λέσχης για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό που ήρθε μέσω της οδού Μουρούζη στις 15.13 και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους χώρους εστίασης του νεοκλασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια του γεύματος συμφώνησαν, παρά τις όποιες διαφορές τους, να προχωρήσουν τουλάχιστον έως τον προσεχή Μάρτιο, οπότε και αναμένεται να έρθει στην ελληνική Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.

Προκαλεί εντύπωση το εξαιρετικά πλούσιο μενού που προσφέρθηκε στους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παραθέτουν τα δημοσιεύματα, το μενού είχε ως εξής: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανητές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.

Φωτογραφίες: Τα Νέα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης