Διήμερη περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία

Διήμερη περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ, την Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης.

Αργότερα θα μεταβεί στην Αρεόπολη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής.

Την Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο Χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017, 14:40