Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, βουλευτής Επικρατείας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε, από νωρίς το πρωί, αλλεπάλληλες συναντήσεις με φορείς του τόπου, ενώ πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε και την κεντρική του ομιλία που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου Κέρκυρας, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της χώρας εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός ευρωζώνης, με μία βιώσιμη πολιτική που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά, χωρίς να λαϊκίζουμε. Έχουμε καταλάβει από τα λάθη του παρελθόντος, κρατούμε όλα τα θετικά, τα θετικά που είχαμε από τις εμπειρίες και προχωρώντας με πολιτική ανανέωση, σε όλα τα επίπεδα, μπορούμε να δώσουμε το στίγμα της σύγχρονης εποχής» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στα τοπικά ΜΜΕ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ζήτημα των απορριμμάτων που έχει προκύψει στο νησί, ενώ επέρριψε τις ευθύνες στην πολιτική ηγεσία, καθώς και στη δημοτική αρχή του τόπου. Αύριο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να συναντηθεί το πρωί με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και το πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, ενώ μετά θα αναχωρήσει για τη Λευκάδα, όπου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πολιτική του ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης